AfterShot Pro kortingscodes

aftershotpro.comHieronder vind je de laatste AfterShot Pro-kortingscodes, speciale aanbiedingen en couponcodes. Met deze promotiecodes kunt u geld besparen op RAW-fotobewerkingssoftware & RAW-converter.

15% korting met deze AfterShot Pro kortingscode

Kortingscode:
Geldig tot en met: 31 december 2023
Gebruik deze AfterShot Pro kortingscode voor 15% korting.

Corel AfterShot Pro is ’s werelds snelste software voor RAW-conversie, RAW-fotobewerking, RAW-fotoworkflow en niet-destructieve bewerking. Corel® AfterShot™ Pro 3 is tot 4x sneller dan Adobe® Lightroom®*. Het is de foto-editor die uw ware creatieve potentieel onthult en u bevrijdt: van hoge kosten, van eindeloze abonnementen, van urenlang bewerken op uw computer. Importeer, verwerk en voer sneller uit, en ga terug achter de camera waar je thuishoort met AfterShot™ Pro 3.

AfterShot Pro integreert goed met Photoshop. Met AfterShot Pro als je batch-fotoprocessor en beeldbeheerder, kun je snel je RAW-foto’s verwerken. Als u dan klaar bent voor meer gedetailleerde bewerking, klikt u gewoon op de knop “Bewerken met externe editor” om rechtstreeks in TIF naar PhotoShop te exporteren.

Als je iets op AfterShotPro.com wilt kopen met de goedkoopste prijzen, kijk dan of er een AfterShot Pro kortingscode beschikbaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Klik hier kopieert de kortingscode en ga naar de webshop.