Revopoint 3D kortingscodes

revopoint3d.comHieronder vind je de laatste Revopoint 3D-kortingscodes, speciale aanbiedingen en couponcodes. Met deze promotiecodes kunt u geld besparen op 3D-scanners, accessoires en meer.

21% korting op RANGE 3D Scanner

Kortingscode:
Geldig tot en met: 26 juni 2024
Ontvang 21% korting op je bestelling met deze Revopoint 3D kortingscode. De promotiecode is alleen geldig voor RANGE 3D Scanner.

11% korting op Revopoint POP 3 3D Scanner bij Revopoint3D.com

Couponcode:
Geldig tot en met: 15 maart 2024
Deze geeft je na het invoeren direct 11% korting bij Revopoint3D.com. Geldig op Revopoint POP 3 3D Scanner.

5% korting op Revopoint INSPIRE

Kortingscode:
Geldig tot en met: 23 augustus 2025
Je ontvangt namelijk 5% korting op Revopoint INSPIRE met deze speciale kortingscode bij Revopoint 3D. Vergeet deze vouchercode niet.

11% korting op Revopoint MINI 3D Scanner bij Revopoint3D.com

Actiecode:
Geldig tot en met: 20 juni 2024
Ontvang 11% korting op je bestelling met deze Revopoint 3D kortingscode. De couponcode is alleen geldig op Revopoint MINI 3D Scanner.

10% korting

Coupon:
Geldig tot en met: 11 mei 2024
Je ontvangt namelijk 10% korting op Revopoint POP 2 3D Scanner met deze speciale kortingscode bij Revopoint 3D. Vergeet deze vouchercode niet.

6% korting op Revopoint MIRACO - Standalone 3D Scanner

Promotiecode:
Geldig tot en met: 1 januari 2024
Ga je bij Revopoint 3D bestellen? Met de Revopoint3D.com kortingsbon ontvang je 6% korting op Revopoint MIRACO - Standalone 3D Scanner.

20% korting op RANGE 3D Scanner

Couponcode:
Geldig tot en met: 31 december 2023
Ontvang 20% korting op je bestelling met deze Revopoint 3D kortingscode. De couponcode is alleen geldig op RANGE 3D Scanner.

Bespaar 6% op Xmas MIRACO

Kortingscode:
Geldig tot en met: 1 januari 2024
Ontvang 6% korting op je bestelling met deze Revopoint 3D kortingscode. De promotiecode is alleen geldig voor Xmas MIRACO.

Kortingen tot maar liefst 20% op Christmas Sale bij Revopoint3D.com

Geldig tot en met: 15 december 2023
Je ontvangt namelijk tot 20% korting op Christmas Sale met deze speciale aanbieding bij Revopoint 3D.

Revopoint 3D heeft gewerkt aan de kerntechnologieën van optische microgestructureerde lichtchips en een nieuw coderingsalgoritme, waardoor het onmogelijk is om zeer intelligente en nauwkeurige 3D-camera’s te produceren. Behalve dat ze over de allernieuwste technologieën beschikken, zijn haar producten ook gebruiksvriendelijk en kosteneffectief gemaakt om aan uiteenlopende eisen te voldoen. Het kan ofwel alleen worden gebruikt of worden ingebed in de systemen van de klant, zoals smartphones, computers en robots, waardoor het uiterst veelzijdig is. Na jarenlange ervaring in de industrie heeft Revopoint 3D verschillende patenten gekregen op kerntechnologieën. De producten voldoen niet alleen aan de eisen van de klant, maar zijn ook geslaagd voor de ISO 9001-certificering.

Als je iets op Revopoint3D.com wilt kopen met de goedkoopste prijzen, kijk dan of er een Revopoint 3D kortingscode beschikbaar is.

2 gedachtes over “Revopoint 3D kortingscodes”

 1. Black Friday komt eraan! Om het grootste jaarlijkse promotiecarnaval te verwelkomen, heeft Revopoint speciaal een grote verrassing voorbereid. Dit is de grootste kans om te genieten van speciale kortingen op alle Revopoint-producten (inclusief 3D-scanners en accessoires).

  Van 17 tot en met 30 november duurt de Revopoint-actie 14 dagen. Revopoint Store biedt kortingen tot 30% op 3D-scanners:

  • POP 3 3D-scanner: 20% KORTING, ALLEEN $ 527
  • RANGE 3D-scanner: 25% KORTING, ALLEEN $ 584
  • MINI 3D-scanner: 25% KORTING, ALLEEN $659
  • INSPIRE 3D-scanner: 20% KORTING, ALLEEN $366
  • POP 2 3D-scanner: 30% KORTING, ALLEEN $ 431

  Bovendien hebben alle accessoires ook onverwachte aanbiedingen:
  • Meer dan $200, $20 KORTING
  • Meer dan $500, $70 KORTING

 2. Revopoint lanceert nieuwe 3D-scanner INSPIRE. Revopoint INSPIRE is een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve 3D-scanner voor 3D-printen. Te lang zijn capabele 3D-scanners opgesloten geweest achter onbetaalbare kosten. Vandaag verandert dat met het debuut van Revopoint’s meest kosteneffectieve 3D-scanner, de Revopoint INSPIRE. Deze ultradraagbare 3D-scanner zit boordevol geavanceerde functies en kan objecten met gemak nauwkeurig vastleggen, waardoor de kracht van professioneel 3D-scannen binnen handbereik komt. Het is compact en toch boordevol geavanceerde 3D-scantechnologie die is ontworpen om een gebruiksvriendelijke opname-ervaring te creëren voor liefhebbers, makers en ontwerpers van 3D-printen. Of u nu een hobbyist, ontwerper, kunstenaar of fan van 3D-printen bent, INSPIRE staat klaar om uw projecten om te zetten in verbluffende 3D-realiteit.

  Revopoint INSPIRE: https://shop.revopoint3d.com/products/inspire-3d-scanner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Klik hier kopieert de kortingscode en ga naar de webshop.