WEMAX kortingscodes

wemax.comHieronder vind je de laatste WEMAX-kortingscodes, speciale aanbiedingen en couponcodes. Met deze promotiecodes kunt u geld besparen op ALPD® laserprojector, LED-projector, thuisbioscoop, draagbare projector en meer.

5% korting

Kortingscode:
Geldig tot en met: 30 september 2023
Je ontvangt namelijk 5% korting met deze speciale kortingscode bij WEMAX. Vergeet deze vouchercode niet.

$250 korting op Wemax Nova SE

Couponcode:
Geldig tot en met: 30 september 2023
Je ontvangt namelijk $250 korting op Wemax Nova SE met deze speciale kortingscode bij WEMAX. Vergeet deze vouchercode niet.

5% korting

Kortingscode:
Geldig tot en met: 30 september 2023
Ontvang 5% korting op je bestelling met deze WEMAX kortingscode.

$10 korting bij WEMAX.com

Actiecode:
Geldig tot en met: 30 september 2023
Deze geeft je na het invoeren direct $10 korting bij WEMAX.com.

WEMAX® is een in New York gevestigd technologiebedrijf met de missie om overal gedeelde, rijke, visuele ervaringen te bieden. WEMAX biedt one-stop-oplossingen voor het leveren van visuele toepassingen zoals ALPD®-laserprojectoren, draagbare projectoren, LED-projectoren en meer, die intelligent zijn verbonden met uw huis en bedrijf. WEMAX® is het subbedrijf van Appotronics®, een internationale technologiegroep, het beursgenoteerde bedrijf in China en beroemd om ALPD®-lasertechnologie met meer dan 2000+ intelligente patenten en eigendommen. ALPD®, namelijk de fluorescerende lasertechnologie, wordt gebruikt voor beeldweergave op basis van lasergeëxciteerde fluorescerende materialen en gemengde meerkleurige laserlijnen.

WEMAX creëert sinds 2006 revolutionaire oplossingen met geavanceerde ALPD®-lasertechnologie, zodat u rijke, visuele ervaringen kunt creëren en delen en deze overal en altijd kunt maximaliseren. WEMAX-producten creëren dat speciale moment om de dagelijkse aspecten van het leven te verrijken.

Als je iets op WEMAX.com wilt kopen met de goedkoopste prijzen, kijk dan of er een WEMAX kortingscode beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Klik hier kopieert de kortingscode en ga naar de webshop.